Traiteur Vaberti uit Begijnendijk

CONTACTEER ONS
Traiteur Vaberti
Kleinesteenweg 25 
3130 Begijnendijk


016/19.02.35
0468/34.26.01

BTW: BE0718.646.175
[email protected]


TAKE AWAY

Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan take away maaltijden, allemaal bereid met dagverse producten.

Take away

BEDRIJVEN 

Traiteur voor bedrijven en particulieren  

Traiteur op maat van uw bedrijf

Als traiteur werken wij op regelmatige basis samen met bedrijven en verenigingen. Wij leveren heerlijke broodjes voor uw meetings of werkevenementen, maar evengoed warme maaltijden voor de lunch. Zowel kleine als grote groepen kunnen een beroep doen op Traiteur Vaberti. Wij werken steeds met dagverse producten en garanderen een stipte levering. Dit alles tegen correcte en betaalbare prijzen. 

Nieuwste trends

Met Traiteur Vaberti staan wij regelmatig op beurzen en bezoeken ze ook zelf, zowel in het binnenland als in het buitenland. Op deze manier blijven wij op de hoogte van de nieuwste trends, kookmethodes, serveertechnieken, enz.  Telkens opnieuw doen wij hier nieuwe idee├źn op voor onze traiteurdiensten en evenementen. Bij Vaberti houden we ook voeling met de markt en hechten we veel belang aan de behoeften van onze klanten. Zo zijn we door de huidige coronacrisis ook extra gaan inzetten op take away. 

Mini festival

Een foodtruck geeft uw genodigden het gevoel dat ze zich op een mini festival bevinden. Lekker eten, een leuk muziekje, zwoele cocktails, een fris glaasje wijn, … op een toffe locatie die u zelf bepaalt. Door het huren van een foodtruck maakt u het feest voor uw personeel of klanten helemaal hip en uniek. Vaberti verzorgt alles tot in de puntjes tegen betaalbare prijzen. 

Contact

Wenst u als bedrijf een beroep te doen op ons of had u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte? Contacteer Tina op het nummer 016/19.02.35 of 0468/34.26.01. Bij Traiteur Vaberti uit Begijnendijk komen we graag tegemoet aan al uw wensen! 

U kan Vaberti inschakelen voor traiteurdiensten, voor het organiseren van evenementen, voor take away maaltijden en voor het huren van een foodtruck. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.