Traiteur Vaberti uit Begijnendijk

CONTACTEER ONS
Traiteur Vaberti
Kleinesteenweg 25 
3130 Begijnendijk


016/19.02.35
0468/34.26.01

BTW: BE0718.646.175
[email protected]


TAKE AWAY

Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan take away maaltijden, allemaal bereid met dagverse producten.

Take away

EVENEMENTEN 

De leukste traiteurevenementen ook bij u in de buurt 

Save the date!

Bij Traiteur Vaberti vinden we het heel belangrijk dat klanten zich goed voelen en zich regelmatig kunnen ontspannen. Daarom organiseren wij op regelmatige basis tal van evenementen. We zorgen ervoor dat de hele organisatie op rolletjes loopt zodat u ten volle kan genieten van een leuk evenement. 

Totaalpakket

Bij ons kan u ook kiezen voor een totaalevenement met alles erop en eraan. Dit wil zeggen dat wij de organisatie van A tot Z voor onze rekening nemen. Wij zorgen ook voor sfeervolle verlichting en passende muziek en maken zo van uw evenement een echt succes.  Met onze mobiele keuken toveren wij Vlaanderens mooiste parken en open velden om tot een sfeervol openlucht restaurant of bar. Wij laten u genieten van lekkere cocktails, zwoele wijnen en overheerlijke gerechten op een magische locatie, die u zelf kiest. Ook onze foodtruck is regelmatig van de partij op onze evenementen. 

Contact

Plant u binnenkort een evenement en had u hierover graag meer informatie of een vrijblijvende offerte? Contacteer Tina op het nummer 016/19.02.35 of 0468/34.26.01. Bij Traiteur Vaberti uit Begijnendijk komen we graag tegemoet aan al uw wensen! 

U kan Vaberti ook inschakelen voor traiteurdienstentake away maaltijden en voor het huren van een foodtruck. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.