Traiteur Vaberti uit Begijnendijk

CONTACTEER ONS
Traiteur Vaberti
Kleinesteenweg 25 
3130 Begijnendijk


016/19.02.35
0468/34.26.01

BTW: BE0718.646.175
[email protected]


TAKE AWAY

Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan take away maaltijden, allemaal bereid met dagverse producten.

Take away

Foodtruck die zorgt voor sfeer, lekker eten en drank

Restaurant en bar op wielen

Met de foodtruck lanceerde Vaberti uit Begijnendijk een nieuw concept. Wil u iets speciaals voor op uw bedrijfsterrein, voor een festival, voor een evenement of voor een feestje bij u thuis? Kies dan voor de foodtruck van Vaberti! Wij serveren hapjes, drankjes, fingerfood of gerechten à volonté op een locatie die u als klant zelf kiest. Alle locaties zijn mogelijk want wij doorkruisen heel België! 

Spring uit de band

Met de foodtruck van Vaberti bent u hip en origineel! Een foodtruck zorgt sowieso voor een leuke uitstraling en is absoluut een toegevoegde waarde voor uw locatie. Weg met de saaie diners waar iedereen aan tafel zit, soms zelfs ergens waar hij helemaal niet wil zitten, maar wel ontspannen rondlopen en genieten van hapjes en drankjes wanneer en zoveel je maar wil. Of bent u eerder fan van een BBQ, buffet of varken aan het spit? Ook voor deze formules bent u bij Traiteur Vaberti aan het juiste adres. 

Een foodtruck op uw maat

Onze foodtruck voorziet in lekker eten en drinken volledig naar uw wens. Wil u gaan voor slechts enkele hapjes en drankjes of verkiest u een ruime keuze aan overheerlijke gerechten? Of wil u iedereen heel de avond laten eten en drinken à volonté? Bij Traiteur Vaberti behoort alles tot de mogelijkheden. Ook indien we rekening moeten houden met bepaalde voedselallergieën, dan kan u dit vooraf doorgeven en passen we onze gerechten aan. 

Contact

Wil u onze foodtruck leren kennen of had u graag een vrijblijvende offerte? Contacteer Tina op het nummer 016/19.02.35 of 0468/34.26.01. Bij Traiteur Vaberti uit Begijnendijk komen we graag tegemoet aan al uw wensen! 

U kan Vaberti ook inschakelen voor traiteurdiensten, voor take away maaltijden en voor het organiseren van evenementen. Zowel particulieren als bedrijvenkunnen bij ons terecht.