Voor een geslaagd feest moet je bij ons zijn ! 

016 19 02 35

Traiteur Vaberti uit Begijnendijk
Probeer het uit en u zult versteld staan

Welkom bij Traiteur Vaberti. Tina & Jakke en het team, heten u van harte welkom. Het team zet zich dagelijks in om elk evenement succesvol en onvergetelijk te maken op culinair vlak en dit met gerechten uit de Frans/Belgische keuken. Er zijn diverse formules beschikbaar maar voor wie het echt speciaal wil, wordt er een samenstelling op maat gemaakt.

Met of zonder bediening

U kunt zelf kiezen om Traiteur Vaberti uit Begijnendijk in te huren met of zonder bediening. Ook de tenten, tafels stoelen, muziekinstallatie, … kortom alle benodigdheden kunnen voorzien worden op aanvraag. Er wordt steeds gewerkt met dagverse producten, waarbij een zeer kritisch oog toezicht houdt op de kwaliteit.

Alle feesten

Zowel intieme familiefeesten als bedrijfsevenementen, communie’s, babyborrels, evenementen of huwelijksfeesten worden met de grootste zorg afgewerkt. Alles wordt vooraf uitgebreid besproken zodat u als klant een feest op maat krijgt. Kies voor Traiteur Vaberti en proef, ruik en zie het verschil. Er is tevens een foodtruck beschikbaar.

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat. Als ervaren traiteur uit Begijnendijk komen wij graag tegemoet aan al uw wensen en vereisten. U kunt contact opnemen via de gekende telefoonnummers: Tina 016/19.02.35 of Gsm: O468/34.26.01

Ruime ervaring

Met of zonder bediening

Dagverse producten