Traiteur Vaberti uit Begijnendijk

CONTACTEER ONS
Traiteur Vaberti
Kleinesteenweg 25 
3130 Begijnendijk


016/19.02.35
0468/34.26.01

BTW: BE0718.646.175
[email protected]


TAKE AWAY

Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan take away maaltijden, allemaal bereid met dagverse producten.

Take away

Traiteurdienst voor kleine en grote groepen

Schuif als gastheer ook zelf aan tafel

Zoekt u een partner die het communiefeest van uw zoon of dochter tot in de puntjes verzorgt? Of plant u met uw bedrijf een groot evenement waarbij u uw klanten wil verwennen met lekkere hapjes en drankjes? Kies dan voor Traiteur Vaberti uit Begijnendijk

Menu’s en all-in formules

Kies zelf wat u uw gasten wil voorschotelen en stel uw eigen menu samen. Dit kan gaan van een ruim assortiment aan hapjes tot een uitgebreide maaltijd of een volledige menu met alles erop en eraan. Wij bieden u een ruime keuze aan formules voor intieme rouwmaaltijden, babyborrels, BBQ’s of varken aan het spit. Maar ook voor kinderfeestjes, personeelsfeesten, huwelijken of samenkomsten voor verenigingen kan u bij ons terecht. Wat u ook kiest, bij traiteurdienst Vaberti serveren we enkel het allerbeste! 

Betaalbare prijzen

Een feest organiseren hoeft niet altijd duur te zijn. Bij Traiteur Vaberti bieden wij kwalitatieve maaltijden met dagverse producten tegen scherpe prijzen. U kan kiezen voor een feest zonder bediening, maar ook een feest mét bediening behoort tot de mogelijkheden. Wij zorgen er dan voor dat er ervaren personeel aanwezig is zodat u zelf niets meer hoeft te doen. Indien u dit wenst, kunnen wij ook een DJ voorzien. Alle gerechten en menu’s bespreken we met u persoonlijk en stemmen we af op uw wensen en uw budget. 

Contact

Wenst u meer informatie over onze traiteurdienst of had u graag een vrijblijvende offerte? Contacteer Tina op het nummer 016/19.02.35 of 0468/34.26.01. Bij Traiteur Vaberti uit Begijnendijk komen we graag tegemoet aan al uw wensen! 

U kan Vaberti ook inschakelen voor het huren van een foodtruck, voor take away maaltijden en voor het organiseren van evenementen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.