Voor een geslaagd feest moet je bij ons zijn ! 

016 19 02 35

Traiteurdienst voor kleine en grote groepen
Schuif als gastheer ook zelf aan tafel

Traiteur Vaberti-TraiteurZoekt u een partner die het communiefeest van uw zoon of dochter verzorgt tot in de puntjes? Of hebt u een groot evenement voor de boeg met uw bedrijf en wilt u klanten en leveranciers voorzien van lekkere hapjes en drank? Doe dan beroep op de traiteurdienst van Vaberti uit Begijnendijk.

Menu’s en all-in formules

U kiest zelf wat u uw gasten zult voorschotelen. Dit kan zowel een ruim assortiment aan hapjes zijn maar ook een uitgebreide maaltijd of menu. Wat u ook kiest, de traiteurdienst uit Begijnendijk serveert enkel het beste. Er zijn mogelijkheden voor zowel intieme rouwmaaltijden, babyborrels of BBQ’s en varken aan het spit. Ook kinderfeestjes, personeelsfeesten, huwelijken en samenkomsten voor verenigingen worden verzorgd met lekker eten.

Betaalbare prijzen

Een feest hoeft niet oneindig duur te zijn. Bij Traiteur Vaberti geniet u van scherpe prijzen zonder hierbij te moeten inboeten aan kwaliteit en service. U kunt kiezen voor een feest met of zonder bediening. Indien gewenst wordt ook een DJ voorzien. Alle menu’s en gerechten kunnen ook afgestemd worden op het beschikbaar budget.

Kies voor een geslaagd evenement en neem vandaag nog contact op voor meer info. Wilt u iets speciaals? Laat dan de foodtruck langskomen.

Ruime ervaring

Met of zonder bediening

Dagverse producten